Terugbetalingsbeleid

Alle retouren moeten worden aangevraagd via onze klantenservice, info@premiergrails.com. Dit kan uiterlijk tot 14 dagen na bezorging.

 

De geretourneerde producten moeten zich volledig in nieuw staat begeven (ongedragen en in de originele verpakking). Premiergrails checkt het product hierop bij ontvangst. Wordt het product geretourneerd met gebruikerssporen en/of beschadigingen, wordt het product niet geaccepteerd.

 

De geretourneerde producten dienen double boxed verzonden te worden en indien nodig met opvulling, om ervoor te zorgen dat het product niet beschadigd raakt. Premiergrails kan uw product afwijzen indien niet aan deze voorwaarden wordt voldaan.

De verzendkosten die worden gemaakt bij het retourneren van het product, worden niet vergoed door Premiergrails.

Wordt de aanvraag geaccepteerd, dan wordt het aankoopbedrag automatisch teruggeboekt. Dit kan 4 tot 7 werkdagen duren*.

Wordt de aanvraag afgewezen, dan word jij hierover geïnformeerd via e-mail. Als volgt verzendt Premiergrails de order terug naar de klant op kosten van de klant.

 

Premiergrails is niet aansprakelijk voor het verlies van geretourneerde producten. Daarom raden wij je aan om de producten verzekerd/aangetekend te verzenden.

 

Belangrijk!

Het is niet mogelijk om producten terug te sturen die zijn gekocht via het verzoek systeem van Premiergrails, aangezien deze sneakers speciaal zijn gezocht en gekocht op aanvraag van de klant.

 

Verdere vragen over verzenden en/of retourneren?

Het is mogelijk om contact met ons op te nemen. Bekijk onze contact pagina hier.

 

*Dit geldt met uitzondering van feestdagen en kan afwijken.